dijous, 12 d’octubre del 2017

Exposició d'Azadeh Nasiri


Foto: Xavier Serrano

L'Escola Ermengol de Balaguer combina la seva tasca docent amb l'activitat expositiva i per aquest motiu, s'han programat un seguit d'exposicions bimensuals de diferents artistes que es poden visitar durant  l'horari d'obertura del centre. 
El dimecres 11 d'octubre es va inagurar la mostra de la pintora Azadeh Nasiri . A l'acte, que va comptar amb molt bona acollida, hi van assistir Joan Biscarri, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Balaguer, Lorena González Dios, Regidora de Fires , Festes i Turisme i Sónia Valero, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera.



Azadeh Khajeh Nasiri és una prestigiosa artista persa, establerta a Lleida des de 2014.

Aquesta artista plàstica, nascuda a Teheran, té una dilatada trajectòria artística al seu país natal, amb obra en moltes galeries públiques i privades d'arreu del món. Amb la força de la seva obra s’està obrint pas a Catalunya i Europa, on ha participat en diferents exposicions individuals i col·lectives.
 
L'Azadeh ens ofereix ara una selecció de dibuixos de les classes amb modelnu que dona a l’Escola Ermengol de Lleida, on també és professora de Dibuix i pintura.

Reconeix que el llenguatge i l’expresivitat del cos humà formen part de la seva formació acadèmica i són la base de la seva creativitat.

Aquesta vintena de peces, de nova creació, romandran exposades a l’escola d’art Ermengol de Balaguer des de l’11 d’octubre al 15 de desembre de 2017.



Foto: Josep Maria Alarcón

Foto: Xavier Serrano

Foto: Xavier Serrano

Foto: Xavier Serrano

Foto: Xavier Serrano